Lantmännen Agro Oy

Lantmännen Feed on sulautunut Lantmännen Agroon 1.9.2020.

Toimintamme ytimessä ovat vankka lehmien ruokinnan erikoisosaaminen sekä innovatiiviset ja ekologiset huippurehut, jotka mahdollistavat nautatiloille paremmat tuotokset. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme tuottamaan kuluttajille terveellistä ruokaa kestävästi, tehokkaasti ja kannattavasti. Haluamme varmistaa kotimaisen alkutuotannon elinvoimaisuuden nyt ja tulevaisuudessa. Siksi tarjoamme vain parasta suomalaiselle maataloudelle.

Tutkittua ja testattua tietoa

Maataloudessa menestymiseen vaaditaan yhä laajempaa osaamista, kun kannattavan toiminnan vaatimukset, kiihtyvä teknologinen kehitys ja ilmastonmuutoksen torjuminen haastavat tapaamme tuottaa ruokaa.

Lantmännen Agron ammattitaitoinen henkilökunta on karjatilallisten tukena, kun tavoitteena on löytää eläinten terveyden ja hyvinvoinnin, tuottavuuden ja ympäristön kestävyyden kannalta parhaat ratkaisut. Toimintamme ytimessä ovat vankka lehmien ruokinnan erikoisosaaminen sekä innovatiiviset ja ekologiset huippurehut, jotka mahdollistavat nautatiloille paremmat tuotokset. 

Tiloille räätälöidyt palvelumme perustuvat tutkittuun ja toimivaksi testattuun tietoon. Me Lantmännen Agrossa tarjoamme asiakkaidemme käyttöön parhaat ratkaisut maatalouden jatkuvuudelle Suomessa.

Panostamme tuotekehitykseen ja tutkimukseen sekä digitalisaatioon. Tarjoamme asiantuntijoidemme neuvojen ja laajan rehuvalikoimamme lisäksi useita hyödyllisiä digitaalisia työkaluja tilan päivittäisen työn tuloksellisuuden seurantaan.

Vastuullinen toimija

Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Lantmännenin omistaa 20 000 ruotsalaista maanviljelijää, sillä on 10 000 työntekijää sekä toimintaa yli 20 maassa.

Lantmännen-konsernin liikevaihto on 50 miljardia Ruotsin kruunua. Pyrimme peltoresursseja ja erityisesti viljaa hyödyntämällä edistämään maatalouden elinvoimaisuutta. Tutkimus ja kehitys sekä koko arvoketjun kattava liiketoiminta varmistavat, että voimme toimia vastuullisesti aina pellosta pöytään.

lantmannen.com