Onnistu laadukkailla rehuillamme

Lantmännen Agron laajasta tuotevalikoimasta löytyy tehokkaat ruokintaratkaisut naudoille, hevosille, poroille ja lampaille.

Kasvuopas tarjoaa sinulle tietoa rehuistamme sekä palveluistamme.

Naudanrehut

Lantmännen Agron kehittämät Opti Hero, Maituri Hero ja Benemilk Hero -ilmastorehut pienentävät metaanin muodostusta pötsissä, tehostavat valkuaisen hyväksikäyttöä ruokinnassa sekä tukevat eläinten tuotosta, terveyttä, hedelmällisyyttä ja kestävyyttä. 

Luotettavat ja toimivat Maituri-, Opti- ja Benemilk-rehusarjat auttavat maidon- ja lihantuottajaa saavuttamaan tuotostavoitteensa. Maan arvostetuimpiin rehuihin kuuluvan Maiturin hyvinvointia ja terveyttä ylläpitävästä voimasta kertovat lukuisat satatonnarit. Opti-rehut ovat oivallinen valinta perusrehuja arvostavalle tuottajalle. Patentoiduissa Benemilk-rehuissa puolestaan on huippukorkea energiataso.

Herkku-tuoteperhe sisältää tehokkaasti kasvattavat rehut nuorkarjalle ja kattava Melli-kivennäisperhe huolehtii jokaisen naudan kivennäistarpeista. Suurin osa Melleistä sopii myös luomutuotantoon. OMA-tuotesarjan rehut suunnitellaan yksilöllisesti tilan tarpeiden mukaan.

Rehut hevosille, poroille ja lampaille

Lantmännen Agron valikoima pitää sisällään myös laadukkaat rehut hevosille, poroille ja lampaille. Norra-hevosrehusarja on suunniteltu suomalaisen heinän oheen tukemaan hevosen hyvinvointia ja suorituskykyä. Poron Herkku -tuotesarjan rehut kasvattavat ja tukevat poron kuntoa. Lampaat puolestaan saavat kaiken tarvittavan Lammas-rehuistamme.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinun tilallesi sopivat ruokintaratkaisut.

Tiliasiakkaan verkkokaupasta löydät rehujen tuotetiedot ja voit tilata rehut nopeasti ja helposti.