Haemme tuotantotyöntekijää Ylivieskaan

Haluatko työskennellä tuotantolaitoksen monipuolisissa tehtävissä, olet omatoiminen ja aikaansaapa ihminen, ja haluat myös oppia uutta? Jos tunnistit tästä itsesi, niin paikka voisi olla sinua varten.

Etsimme nyt

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Ylivieskan rehutehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Haluatko työskennellä tuotantolaitoksen monipuolisissa tehtävissä, olet omatoiminen ja aikaansaapa ihminen, ja haluat myös oppia uutta? Jos tunnistit tästä itsesi, niin paikka voisi olla sinua varten.

Edellä mainittujen asioiden lisäksi, tehtävässä menestymisessä auttaa jos sinulla on jo jotain kokemusta esimerkiksi tuotanto- ja kokoonpanotöistä. Tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtävään – tärkeintä on avoin ja reipas asenne. Työtehtävät pitävät sisällään mm.:

  • irtorehujen tuotannonsuunnittelua ja prosessinvalvontaa
  • pakattujen rehujen valmistusta
  • varastotoiminnot
  • laadunvalvontaa
  • tehdashygienian ylläpitoa sekä
  • ennakoivaan ja korjaavaan kunnossapitoon osallistumista.

Tehtävä sisältää valvomo- ja kunnossapitotehtäviä. Jotta pääset hyvin tehtävään sisään, auttaa jos et kavahda tietokonetyöskentelyä ja osaat navigoida tarvittaessa eri järjestelmien välillä sujuvasti. Tämän lisäksi tykkäät tarvittaessa rassata erilaisia koneita ja haluat kehittyä myös tällä puolella. Arvostamme jos sinulta löytyy jo entuudestaan työturvallisuus-, tulityö- ja trukkikortti, tai jokin näistä. Työ edellyttää vähintään hyvää suomenkielen taitoa, jotta voimme varmistaa työturvallisuuden ja työohjeiden ymmärtämisen.

Työ on 3-vuorotyötä ja työsuhde on vakituinen. Täytämme paikan heti kun sopivat henkilöt löytyvät, toimi siis nopeasti, kuitenkin viimeistään 22.6. mennessä.

Mitä meillä on tarjota sinulle:

  • monipuolinen tehtäväkuva ja mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen
  • mukavat ja osaavat kollegat
  • näköalapaikan kehittyvään maatalouskauppaan.

Tiimimme jäseniä yhdistää innostus maatalouskaupan tekemistä kohtaan sekä asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona sekä mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Työturvallisuus ja vastuullisuus on myös osa ammattitaitoamme ja toivomme sitä myös sinulta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Pasi Eskola, puh. 0400 259 934.

Toimi pian ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi: pasi.eskola@lantmannen.com.