Raisioagro on nyt Lantmännen Feed

Raisioagro toimii tammikuun alusta lähtien nimellä Lantmännen Feed. Raisioagron asiakkaita odottaa uusi sivusto ja uudistettu yritysilme, mutta toiminta jatkuu ennallaan.

Kun Raisioagrosta tulee Lantmännen Feed, käyttöön otetaan uusi sivusto ja uusi logo ajoneuvoissa, toimitiloissa ja rehusäkeissä.

– Lantmännen Feed -nimi kuvaa yrityksen tulevaa toimintaa eli laadukasta rehua suomalaisille naudoille. Lantmännen Feed on edelläkävijä rehujen tuotekehityksessä ja se panostaa kestävään kehitykseen. Lisäksi se tarjoaa kansainvälisiä yhteistyömahdollisuuksia ja laadun leiman suomalaisten maanviljelijöiden hyödyksi, kertoo Lantmännen Feedin hallituksen puheenjohtaja Peter Annas.

Lantmännen Feed -nimi otettiin käyttöön tammikuun 1. päivänä. Uusi logo näkyy jo kaupankäynnissä ja pian kaikkialla. Lantmännen Feedin integroiminen Lantmännenin järjestelmiin ja prosesseihin tapahtuu vuonna 2019.

– Lantmännen on suomalaisen maatalouden merkittävä yhteistyökumppani. Asiakkaat ja henkilöstö ovat suhtautuneet omistajan vaihtumiseen myönteisesti. Liiketoimintamme, eli rehujen valmistaminen ja toimittaminen sekä muiden palvelujen tarjoaminen, jatkuu entiseen tapaan, mutta uusi yritysilmeemme kuvaa markkinoiden parhaan märehtijöille ja hevosille suunnatun rehutarjonnan lisäksi myös maataloudessa toimivan uuden omistajan tuomia mahdollisuuksia, kertoo Lantmännen Feedin toimitusjohtaja Mikko Korhonen. 

Suomen markkinoiden kehittäminen ja kasvun aikaan saaminen ovat tärkeä osa Lantmännenin strategiaa. Lantmännen Feedin ja Lantmännen Agron avulla Lantmännenistä tulee kokonaisvaltainen kumppani suomalaisille maanviljelijöille. Kun mukaan otetaan Lantmännenin elintarvikeliiketoimintaryhmän toiminta Suomessa, Lantmännenin toiminta kattaa koko ketjun pellosta pöytään.