Herotu joukosta Hero-paidalla!

Lantmännen Feedin uudet Hero-ilmastorehut vähentävät metaanin muodostusta ja tehostavat valkuaisen hyväksikäyttöä.Tilaa rehuja helmikuun aikana ja saat kaupan päälle kaksi Hero t-paitaa!

Lehmä on ruoantuotannon sankari. Se tuottaa täysipainoista ihmisravintoa alueilla, joissa vilja ei kasva. Lehmän pötsin ansiosta ihmisille kelpaamaton kuitu voidaan jalostaa maidoksi ja lihaksi. Lehmän hiilijalanjälkeä on mahdollista pienentää muun muassa oikealla ruokinnalla, esimerkiksi Hero-ilmastorehuilla.

Tilaa Hero-rehuja helmikuussa ja saat kaupan päälle kaksi Hero t-paitaa! Yhden itselle ja toisen vaimolle tai kaverille, ehkä naapurille? Tai molemmat itselle!

Uudet ilmastorehut pienentävät päästöjä

Lantmännen Feedin kehittämät Opti Hero, Maituri Hero, Benemilk Hero ja Mullin Herkku Hero -ilmastorehut pienentävät metaanin muodostusta pötsissä, tehostavat valkuaisen hyväksikäyttöä ruokinnassa, tukevat eläinten tuotosta, terveyttä, hedelmällisyyttä ja kestävyyttä.

Uusiin rehuihin tarvitaan vähemmän tuontivalkuaista niiden sisältämän kuoritun kauran ansiosta. Ruokinnan valkuaistasoa voidaan pienentää ilman tuotoksen menetystä, jolloin valkuaisen hyväksikäyttö tehostuu. Tämä on osoitettu tutkimuksissa Helsingin Yliopistossa.

Uudet ilmastorehut sisältävät kuoritun kauran lisäksi kotimaista viljaa, rypsin valkuaista ja rasvahappoja, elintarviketuotannon sivutuotteita sekä terveyden kannalta oleelliset hivenaineet, vitamiinit ja kivennäiset. 

Ystävällistä ilmastolle, ystävällistä lompakolle

Hero-rehuja on saatavana kaikissa sarjoissamme, Maiturissa, Optissa, Herkussa ja Benemilkissä. Hero-rehut sopivat hyvin myös tarkasti kustannuksia seuraavalle tilalle. Kysy lisää rehuista ja pyydä tarjous asiakkuusvastaavaltasi.

Toimi nopeasti! T-paita-kampanja on voimassa helmikuun ajan.