Haemme asiakkuusvastaavaa Pohjanmaalle

Asiakkuusvastaavana tehtävänäsi on luoda ja ylläpitää asiakassuhteita alueen nautatiloille sekä yhteistyö LM Agro Oy:n kauppiaiden kanssa. Käytössäsi ovat ratkaisumyynnin tehokkaimmat työkalut: asiakkaan tarpeiden kuunteleminen, asiakastarvetta kartoittavien kysymysten tekeminen sekä ratkaisun tarjoaminen asiakkaalle. Olennainen osa työtäsi on tuotteidemme ja palvelujemme myynti nykyisille asiakkaillemme ja uusasiakashankinta. Työ edellyttää liikkumista vastuualueellasi, joten oma auto on välttämätön.

Odotamme sinulta avointa, myynnillistä ja rohkeaa työotetta sekä kiinnostusta b-to-b kaupankäyntiin. Olet työskentelytyyliltäsi suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Tunnistat uusia toimintamahdollisuuksia ja osaat hyödyntää niin sisäisiä kuin ulkoisiakin verkostoja.

Toivomme kokemusta myynnin tehtävistä ja arvostamme agrologin tai tradenomin koulutusta. Kokemus vastaavantyyppisistä myyntitehtävistä ja asiakasyhteistyöstä on sinulle eduksi. Koulutamme tehtävään, joten tärkeintä on myyntihenkinen avoin asenne.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen mukavassa työympäristössä osana myyntitiimiämme. Työskentelet kotikonttorilta ja Kokkolan konttoriltamme käsin omalla myyntialueellasi Pohjanmaalla.

Lähetä hakemuksesi 13.3. mennessä: petra.paasikivi@lantmannen.com

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Ari Vilppola keskiviikkona 4.3. klo 9-11 ja torstaina 5.3. klo 9-11 puh. 0500 381 673